Podium Esports


La nostra història s’inicia el maig del 1973 quan Ramon Puig i Teresa Mª Mascaró, decideixen obrir la seva botiga a l’Avinguda Tarragona especialitzada en la venda de productes esportius.

Des del primer dia amb la vocació d’oferir un servei global de productes per a totes les disciplines esportives: basquet, futbol, atletisme, gimnasia, esports de raqueta, natació, hoquei patins, arts marcials, ciclisme, pesca, submarinisme, nàutica (motors i barques), caça, trofeus, càmping, moble jardí, instal·lacions esportives, etc…

Convertint-se així en la botiga de referència al Penedès i més endavant amb el seu punt de venda al Garraf.

Sempre amb vocació d’oferir les últimes novetats és convertí en el primer punt de venda a la comarca en oferir als seus clients material per a la pràctica de l’esquí, i des de la vocació de servei que sempre ha estat present, es posà en marxa un taller de reparació de material d’esquí propi.

Sobre l’any 80 s’inaugura la segona botiga al carrer Parellada de Vilafranca del Penedès.Ramon Puig durant tots aquests anys s’ha dedicat a la promoció de l’esport a la comarca, ja sigui des d'esponsoritzacions, el serveis a diferents clubs i entitats de la vila, i involucrat en diferents juntes d’entitats esportives de la vila.

(Membre de junta C.P.Vilafrana 1975-1980,

Vice-President esportiu C.P.Vilafranca 1995-2000,

Membre fundador de la Lliga de Futbol Sala a Vilafranca 1985)

Fent un pas més i per poder donar un servei global als Clubs esportius i Col·legis de la Vila, el 1982 s’inaugura una nova botiga/taller al carrer ateneu de vilafranca.

Inicialment per donar el servei d’estampacions i serigrafies dels logotips i numeracions per a les diferents equipacions, però després de muntar el taller propi s’oferien altres serveis com: regals d’empresa, objectes promocionals, tèxtil publicitari, i serigrafies en general.

A més des d’aquesta comercialitzadora també es feia la venda majorista a altres botigues de diferents distribucions de marques esportives.


l’Any 1992 s’incorpora Joan Ramon Puig al negoci membre de la segona generació.

Després vindria una altra botiga a Vilafranca del Penedès al carrer Vall del Castell, inicialment de productes esportius i després es convertiria en un punt de venda exclusiu de trofeus esportius.

l’Any 1998 es celebrà el 25è aniversari, i s’inaugurarà una nova botiga de material esportiu a la Rambla Principal de Vilanova i la Geltrú.Nous temps, noves decisions...


Amb tots aquests anys sempre s’ha tingut en compte una constant evolució, i així com hi ha disciplines que es van deixar de subministrar perquè ja no es practicaven a la comarca, també s’introduïen totes les novetats del sector, però és en el 2006 que es decideix fer un gir en el negoci i avançar cap a una unificació per focalitzar-se i potenciar en els serveis de referència on som especialistes al oferir un servei global des de l’inici del procés amb el disseny+producte, la fabricació i la personalització final.

On fa més de 40 anys de servei als clients i disposant de taller propi per a personalitzar els nostres productes.

És així com neix PDM gifts, un gran canvi però seguint amb el segell de les nostres inicials impregnades amb tots aquests anys d’experiència.

Comença un nou impuls on ens focalitzem en vuit grans apartats:

Trofeus: Copes-Trofeus-Plaques-Medalles-Clauers-Pins.
Esport: Tèxtil - Material i Mobiliari per a la seva practica.
Regals d’empresa i promoció: Articles de tot tipus promocionals i d’incentiu.
Articles de promoció per a Bodegues: Obridors - Taps - Glaçoneres i un llarg etc..
Articles Personalitzats: Fabricació a mida d’articles de promoció o servei.
Tèxtil Promocional: Camisetes-Polos-Jaquetes-Gorres etc…
Tèxtil Laboral: Tot el tèxtil per a roba de treball.
Taller Propi: Fabricació i Marcatge de tot tipus de servei.