Pdm Gifts disposa de taller propi, on apliquem les següents tècniques per a la creació d'objectes publicitaris.


Gravat d'àcid amb Esmalt a Colors

Amb aquest sistema de gravat aconseguim un gravat permanent, inalterable i precís. Aportant una gran definició sobre diferents tipus de materials (llauna, inoxidable, coure.. etc) obtenint resultats perfectes aptes per a plaques (d'inauguració, serveis professionals, etc…)
Aquest gravat s'exerceix aplicant un fotogravat amb el disseny en gravar damunt del material i a través d'una solució d'àcid es perfora a la zona de dibuix, deixant un gravat d'alta qualitat.
Posteriorment a la peça se li pot aplicar un efecte envellidor, i si es vol amb el dibuix a colors, se li aplica un esmalt mitjançant unes agulles que deixen la pintura directament a cada zona a pintar.


Brodats

Consisteix en la decoració multicolor de material tèxtil flexible, mitjançant l'acció de l'agulla i l'ocupació de fils.
El logo a decorar es redibuixa per ser traspassat a puntades, que és l’informació que necessita la màquina brodadora.
Aquesta tècnica és especialment indicada per a mantes, tovalloles, pols, bosses, parques, gorres, etc.


Impressió digital directa tèxtil

Mitjançant un traçador d'impressió a tot color, el logotip s'imprimeix digitalment en diferents superfícies (tèxtil, tela en polièster per a:

etiquetes, polseres i cintes, aconseguint una alta qualitat d'impressió fotogràfica.


Articles de resina

És l'art amb el qual fem peces a mida siguin figures o plaques compactes, el material usat és la Resina i amb el qual podem realitzar diferents peces (escultures, figures, peces en sèrie, plaques, etc…)
Aquesta tècnica s'exerceix a partir d'una peça original, o si no es disposa d'ell fabriquem l'escultura prèvia a partir d'una imatge, posteriorment amb silicona líquida s'obté un motlle amb el qual aconseguim la rèplica exacta de l'escultura inicial i així ja poder fer totes les còpies que es desitgen.
Quan obtenim la peça final, aquesta es poleix per posteriorment ser pintada o metal·litzada.


Fundició amb Zamak

És la forma amb la qual fem peces a mesura compactes de metall, el material usat és el Zamak i amb el qual podem realitzar diferents peces (a mesura, medalles, pins, clauers, etc…) Aquesta tècnica s'exerceix amb un motlle metàl·lic o de goma, en el qual apliquem el metall de Zamak en format liquido.
Posteriorment es deixa refredar per poder retirar la peça, aquesta peça és polida i posteriorment envernissada ja sigui en color oro, plata o coure. Se li pot aplicar un efecte envellidor, i si es vol amb el dibuix a colors, se li apliqués un esmalt mitjançant unes agulles que deixessin la pintura directament a cada zona a pintar.


Gota de resina

Aquesta tècnica consisteix a aplicar una resina epoxi sobre etiquetes autoadhesives, prèviament impreses, per donar-los volum. D'aquesta forma s'aconsegueix una etiqueta amb volum, lluentor i tacte agradable. L'efecte que aconseguim és 3D.


Gravat 3D/2D

Aquesta é suna tècnica de gravat molt espectacular, que consisteix a l'interior d'una peça de cristall massís.
Aquest procés s'executa mitjançant una màquina laser i una combinació de diferents potències en el procés de gravat que poden donar els diferents relleus a l'interior del cristall, sigui en 2 dimensions o en 3 dimensions.


Gravat Fresat o Diamant

Amb la tècnica d'aquests sistemes de gravat aconseguim un gravat permanent, inalterable i precís sobre diferents tipus de materials (fusta, acer, alumini, plàstic.. etc) obtenint resultats òptims.
El gravat a diamant, s'exerceix mitjançant una punta de diamant industrial, s'incideix sobre la superfície del producte, aplicant pressió per deixar el disseny desitjat marcat.
El gravat a maduixa, s'exerceix mitjançant una eina de tall, afilada amb una angulació en concret per donar-li grossor i la profunditat que es vol per obtenir un producte amb un gravat perforat.


Gravat làser

Amb la tècnica de gravat làser aconseguim un gravat permanent, inalterable i preciós sobre diferents tipus de materials (fusta, pell, acer, cristall,…etc) obtenint resultats òptims. Mitjançant un làser s'incideix sobre la superfície del producte i d'aquesta manera eliminem la part superficial del material.
Amb aquesta tècnica no és possible replicar colors, el color de gravat quedarà determinat pel material del producte.


Articles de metacrilat

Fabriquem i comercialitzem trofeus de metacrilat, la seva amplia col·lecció i les seves il·limitades possibilitats de personalització, donaran resposta segura a qualsevol idea per complexa que sigui.
Disposem dels mitjans per poder oferir la fabricació de petits articles personalitzats a petició del client, ja sigui en cartelleria com dissenys del mateix client.


Impressió digital en tintes UV

Aquesta màquina funciona mitjançant unes tintes especials, que tenen un procés de assecat amb ratjos ultraviolats. Serveix per a imprimir a tot color format fotogràfic sobre diversos tipus de materials:

Metacrilat, fusta, metall, vidre, plàstic etc..


Impressió digital en gran format

Mitjançant un traçador d'impressió a tot color, realitzem treballs d'impressió en grans formats per a senyalització i suport per a esdeveniments i punts de venda.
Oferint una impressió en alta qualitat fotogràfica a tot color en diferents superfícies com (pancartes, banderes, roll-up, fly-banner, adhesius, llenços per a quadres, stands, photocall, etc…)


Serigrafia

Tècnica d'impressió que consisteix a transferir una tinta a través d'una malla tibada en un marc, el pas de la tinta es bloqueja a les àrees on no hi haurà imatge mitjançant una emulsió o vernís, quedant lliure la zona on passarà la tinta.
El suport a imprimir es col·loca sota el marc, dins del com es col·loca la tinta, que s'estén sobre tota la tela per mitjà d'una regla de goma. La negra pansa a través de la malla en la part de la imatge i es diposita en el producte.
Aquesta tècnica es pot utilitzar en una àmplia gamma de materials i productes, com a bolígrafs, paraigües, motxilles, portafolis, samarretes, etc


Tac amb inserció d’objectes

Aquesta tècnica consisteix en combinar l’espectacularitat de tenir un objecte real dins d’un tac de forma personalitzada i imatge en transparent.
Una opció molt interessant per a poder promocionar la imatge de la marca a través d’un producte real.


Sublimació

Aquest format d'impressió consisteix en la impressió a tot color sobre un paper amb tintes especials, a continuació s'aplica aquest paper damunt del producte, ja sigui tèxtil (samarretes, coixins…) de teixit polièster o productes amb una capa en la superfície de vernís de polièster i mitjançant la màquina adequada per a cada producte, se li apliqués calor a 180º i es transfereix la imatge a la superfície del producte.
Imprimint a tot color amb excel·lents resultats fotogràfics.


Tampografia

Tècnica d'impressió que consisteix en una placa metàl·lica o plàstica, revestida d'una emulsió fotosensible, on es grava la imatge a través d'un procés químic, formant un buit gravada. Es cobreix la placa amb tinta i posteriorment s'escombra amb una fulla.
Finalment un tampó de silicona pressiona sobre el gravat de la placa recollint la tinta del buit gravat i transportant-la sobre la peça on serà dipositada per contacte. Les diferents formes i dureses dels coixinets de silicona ens permeten dipositar la tinta en una gran varietat de superfícies (planes, cilíndriques, esfèriques, còncaves i convexes) i materials (metàl·lics, plàstics, vidre, etc.)


Termogravat

Aquesta tècnica consisteix a reproduir dissenys enfonsats sobre productes de cuir, pell i derivats (també en fusta). Aquest acabat s'aconsegueix aplicant pressió i temperatura sobre el producte que volem decorar, a través d'una placa metàl·lica, la qual porta gravat el disseny que desitgem.
Amb aquesta tècnica no és possible replicar colors.


Transfer Digital

Mitjançant un traçador d'impressió i cort, el logotip s'imprimeix digitalment en un plàstic termo-adhesiu i posteriorment es talla segons la forma desitjada. Una vegada fet, el logo s'adhereix al producte a decorar, mitjançant pressió i calor.
No tots els logotips poden adaptar-se a aquesta tècnica, ja que requereix que la imatge tingui un traç continu. El transfer digital és aconsellable en la impressió d'imatges a tot color i alta resolució en comandes de poques unitats.
En ser una tècnica digital, no es pot assegurar l'obtenció de colors exactes, es produeixen petites variacions en les tonalitats.


Transfer serigrafiat

Aquesta tècnica consisteix a imprimir mitjançant serigrafia, sobre un paper siliconada, i posteriorment transferida al producte mitjançant pressió i calor.
És adequada per imprimir múltiples colors sobre materials tèxtils quan, per motius de disseny del logotip ja sigui en degradats o quadricomies a imprimir, no pot aplicar-se la serigrafia.


Impressió Vitrificable

És una tècnica d'impressió d'alta qualitat i durabilitat que pot realitzar-se en articles de ceràmica, porcellana i vidre.
És una tecnologia de marcatge d'alta qualitat i durabilitat en la decoració de productes ceràmics, porcellana i de cristall.
Els productes decorats amb aquesta tècnica són aptes per ser usats en el microones i el rentavaixella. S'imprimeix el disseny en serigrafia plana sobre un suport utilitzant negres vitrificables.